Inner Change Retreats Ibiza slider 90

Uitleg over Tools die wij inzetten voor jouw groei!

Tijdens de Ibiza Retreats zetten wij verschillende effectieve tools in om jou te helpen bij je bewustzijnsgroei!

Hieronder vind je een korte uitleg over tools die wij inzetten tijdens de retreats:

Insight Yoga

De yogavorm die Jasmine beoefent, is een diepgaande benadering die verschillende yogastijlen integreert, waaronder hatha yoga, kundalini yoga, yin yoga en mindfulness. Tijdens de ochtendlessen wordt de nadruk gelegd op het stimuleren van energie door middel van een combinatie van dynamische oefeningen, Hatha, yin en mindfulness. In de middaglessen ligt de focus voornamelijk op yin yoga om het zenuwstelsel tot rust te brengen. De rode draad door alle lessen is bewustzijn (mindfulness), diepe ademhaling en empowerment (mentale kracht).

Met empowerment wordt bedoeld dat Jasmine je tijdens de lessen begeleidt om een positieve mindset te ontwikkelen. Onze gedachten kunnen soms negatief zijn en ons belemmeren. Jasmine helpt je om van perspectief te veranderen en jezelf in je kracht te zetten, zodat je herinnert wordt aan je ware essentie.

Boek een retreat

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga waarbij de focus ligt op het langdurig vasthouden van houdingen, meestal tussen de drie en vijf minuten. Deze houdingen richten zich vooral op het stretchen van dieperliggende bindweefsels en het openen van gewrichten. Het doel van yin yoga is om spanning los te laten, flexibiliteit te vergroten en een diepe staat van ontspanning te bereiken.

Kundalini Yoga

Kundalini yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga die zich richt op het ontwaken van de kundalini-energie, die wordt gezien als een spirituele kracht in het lichaam. Deze vorm van yoga combineert fysieke oefeningen, ademhalingstechnieken, mantra’s en meditatie om de energiekanalen in het lichaam te openen en de kundalini-energie naar de kruin van het hoofd te laten stromen. Het doel is om innerlijke kracht, bewustzijn en spirituele groei te bevorderen. Kundalini yoga staat bekend om zijn dynamische oefeningen, die vaak worden uitgevoerd in specifieke reeksen, en om zijn focus op het balanceren van de geest, het lichaam en de ziel.

Stilte

Tijdens onze Retreats is stilte belangrijk omdat het een ruimte creëert voor reflectie, innerlijke rust en zelfbewustzijn. In de stilte krijgen onze gedachten de kans om te kalmeren en worden we ontvankelijker voor onze emoties en intuïtie. Dit stelt ons in staat om dieper te graven in onze gevoelens, gedachten en doelen, waardoor we helderheid krijgen over wie we zijn en wat we willen bereiken. Stilte biedt ook de mogelijkheid om te luisteren naar ons innerlijke zelf en naar wat onze ziel ons te vertellen heeft, wat essentieel is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hypnose en Visualisatie

Visualisatie en hypnose is een techniek waarbij je mentale beelden creëert in je geest. Door jezelf levendige en gedetailleerde voorstellingen voor te stellen van situaties, doelen, of gewenste uitkomsten, activeer je je verbeeldingskracht en focus. Het helpt je om je doelen helder te zien en je onderbewustzijn te programmeren voor succes. Deze techniek wordt vaak gebruikt in verschillende contexten, zoals sport, meditatie, therapie en persoonlijke ontwikkeling, om zelfvertrouwen op te bouwen, angsten te overwinnen en positieve veranderingen te bevorderen.

Uitleg over tools die wij inzetten

Mindfulness

Mindfulness is een eeuwenoude meditatietechniek die je leert om controle te krijgen over je aandacht. Een ongetrainde geest produceert wel 70.000 gedachten per dag, waarvan het merendeel negatief is. Door mindfulness te beoefenen, kun je leren om het aantal gedachten dat je op een dag hebt te verminderen en je aandacht meer te richten op het huidige moment. Dit stelt je in staat om met meer aandacht te leven, wat leidt tot een gevoel van kalmte en verbondenheid. Bovendien vermindert mindfulness stress en helpt het je angsten en onzekerheden te overwinnen. De basis van alle retreat is mindfulness, dus je zult veel mindfulness beoefenen en er over leren tijdens onze Retreats op Ibiza.

Hatha yoga

Hatha yoga is een traditionele vorm van yoga die zich richt op het balanceren van lichaam en geest door middel van fysieke houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama), meditatie, visualisatie. Het omvat een breed scala aan oefeningen die gericht zijn op het versterken, stretchen en ontspannen van het lichaam, met als doel het bevorderen van fysieke gezondheid, het versterken van het zenuwstelsel en mentale rust.

Rapid Transformation Sessions

Verbonden ademhaling

Verbonden ademhaling, ook bekend als “connected breathing” of “conscious breathing”, is een ademhalingstechniek waarbij de ademhaling bewust en ritmisch wordt geleid zonder pauzes tussen in- en uitademing. Het idee is om een continue stroom van adem te creëren, waardoor het lichaam ontspant en de geest tot rust komt. Deze techniek wordt in the Retreats gebruikt om stress te verminderen, emoties los te laten en een dieper bewustzijn te bereiken.


Familieopstellingen

Familieopstellingen is een therapeutische methode die zich richt op het verkennen van familiedynamieken en verborgen patronen binnen een familie. Tijdens een sessie worden representanten gekozen om leden van de familie of elementen van een situatie te vertegenwoordigen. Deze representanten worden fysiek in de ruimte geplaatst volgens de innerlijke beleving van de cliënt of de opstellingsleider. Door deze opstellingen te observeren, kunnen verborgen dynamieken en onderliggende oorzaken van problemen aan het licht komen, wat kan leiden tot inzicht, heling en verandering.

Coaching

Tijdens de Retreats bieden wij na de yogales coach oefeningen aan die zelfreflectie, bewustwording en vernieuwde actie stimuleren. De coach vragen helpen je bij het verkrijgen van inzicht en het vinden van je antwoorden op belangrijke levensvragen. Het zal je groei stimuleren en werkt ondersteunend aan het geboden programma.

Soundbath

Tijdens het retreat bieden wij een sound bath aan. Dat is een ontspanningsmeditatie waarbij je wordt ondergedompeld in geluidsgolven geproduceerd door verschillende instrumenten, zoals klankschalen, gongs, fluiten en andere percussie-instrumenten. Deze geluiden worden gebruikt om een diepe staat van ontspanning, meditatie en innerlijke harmonie te bevorderen. Het doel van een sound bath is om stress te verminderen, de geest te kalmeren en een gevoel van welzijn en balans te bevorderen.

Verder bieden wij in de avond een licht avondprogramma aan zoals yoga nidra, tarot kaarten leggen, moodboards maken, een stilte wandeling, sauna avond!

Info: Inner change love yourself retreat

Info: Find your soul purpose retreat

GOOGLE reviews

Linda Bakker
Linda Bakker
2023-10-17
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Heerlijke week gehad op Ibiza! Ik had geen enkele ervaring met retrait en dacht stap uit mijn comfortzone en doe het gewoon! Heb er geen moment spijt van gehad! Jasmine en haar team doen er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Het is een prachtige en rustgevende plek om tot jezelf te komen. Het progamma is een goede afwisseling van intensief met jezelf bezig zijn en ontspanning. En daarnaast niet te vergeten het heerlijke eten bereid door Vera, ik ben zelf niet veganistisch maar heb vlees geen moment gemist deze week. Ik ben er nog niet maar de eerste stappen zijn gezet! Bij twijfel zeg ik gewoon doen! Het is een cadeau voor jezelf!
Ramona Aitatus
Ramona Aitatus
2023-10-17
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een heerlijke mooie innerlijke reis en Kado voor mezelf, locatie, natuur, eten, het fijne, professioneel team die een groep mensen weet mee te voeren naar een spiegeling van de ziel om een meer heldere blik te krijgen in waar je staat, maar zeker ook heen wil. 🧘🏽‍♀️🙏🏽🧘🏽‍♀️ een aanrader
Danielle Hoegee
Danielle Hoegee
2023-10-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wat een mooi retreat is het! Een cadeau voor jezelf! Mooi opgebouwd en begeleid door Jasmine en haar crew.
brigitte pompe
brigitte pompe
2023-10-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een fantastische ervaring een reis naar binnen , super georganiseerd op een heerlijke plek , super team met prachtige vrouwen die heel veel losmaakte bij mij . Intensieve yoga en Mindfulness een ervaring in het leven die ik iedereen gun !!! 🫶🧘‍♀️🙏🏽🍀 een cadeau voor mijn leven🍀
Connie Van Eijbergen
Connie Van Eijbergen
2023-10-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fantastisch!! Als je ècht bereid bent om je Inner Change aan te gaan is dit de beste retreatweek die je jezelf kunt gunnen. De opbouw van het programma, de mooie locatie, het heerlijke eten en het fijne team van mensen! Xxx
lonneke marks
lonneke marks
2023-10-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een prachtige ervaring. Mooie locatie, fantastische ervaren teachers, lekker en gezond eten. Voor iedereen een aanrader die dichterbij zichzelf wil komen, verstillen en het mooie van het leven wil ervaren.
Linda Vlug
Linda Vlug
2023-10-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een heerlijke week waar je helemaal tot jezelf kan komen! Rust, ontspanning,Yoga, midfullness, ademsesies, liefde en heerlijk gezonde voeding maken de week compleet ♡
Marieke Lust
Marieke Lust
2023-10-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een kado aan jezelf! Prachtige week, op een geweldige plek met mooie mensen ❤ Bedankt team jullie waren fantastisch!
Helga Kreft
Helga Kreft
2023-10-13
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Een fantastische week gehad bij Jasmine, Katja, Connie en Vera ! Het retreat is op een geweldige plek midden in de natuur. Aanrader!!!!!
Josita Van der mark
Josita Van der mark
2023-09-30
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
2e keer deelgenomen aan deze retreat en een waardevolle aanvulling in mijn leven. Ik gun ieder mens deze ervaring.