Privé Yoga op Locatie

Van Holiday naar Holy Day!

Verrijk je vakantie of business trip met een yoga sessie op het strand of bij je villa. Het geeft een leuke en ook zinvolle invulling aan je Ibiza vakantie! 

Alle yoga lessen zijn geschikt voor beginners en meer ervaren yogi’s. De yoga zal worden aangepast op ieders niveau, behoeften en doelen. Zo kan je als bedrijf, vriendengroep een les boeken en ook als familie of individueel. 

De yoga die gegeven wordt bestaat uit een combinatie van hatha yoga, yin yoga, kundalini yoga en mindfulness. Jasmine is een zeer ervaren en ook gekwalificeerde docente, die heel goed kan aanvoelen wat voor de klant op dat moment nodig heeft. 

De yoga sessie zal altijd plaats vinden op een prettige en rustige plek, waar jij/ jullie je harmonie en balans kunt hervinden. Wij hebben verschillende stranden en locaties waar we de sessies aanbieden en daarnaast kan de les ook bij jullie villa plaats vinden. 

Kosten van deze unieke yoga ervaring op elke gewenste locatie op Ibiza zijn;
150 euro per uur voor max 5 personen. Daarna komt er 15 euro pp bij!

Mocht de yoga les bij Jasmine thuis plaats vinden dan zijn de kosten 100 euro pu. Ook weer tot een max van 5 personen. 

Voor bedrijven hanteren wij andere tarieven. Vraag gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Mocht je yoga sessie willen boeken, dan kan je dat doen door op de link hieronder et klikken. Wil je eerst je wensen bespreken. Stuur dan een whatsapp of email te sturen. Of KLIK HIER om naar het contact formulier te gaan. 

Boek een privé yoga sessie op locatie
inner change retreats ibiza