Ibiza Retreat Center

Van Holiday naar Holy Day!

Verrijk je vakantie of business trip met een yoga sessie op het strand of bij je villa. Het geeft een leuke en ook zinvolle invulling aan je Ibiza vakantie! 

Alle yoga lessen zijn geschikt voor beginners en meer ervaren yogi’s. De yoga zal worden aangepast op ieders niveau, behoeften en doelen. Zo kan je als bedrijf, vriendengroep een les boeken en ook als familie of individueel.

De yoga die gegeven wordt bestaat uit een combinatie van hatha yoga, yin yoga, kundalini yoga en mindfulness. Jasmine is een zeer ervaren en gekwalificeerde docente, die heel goed kan aanvoelen wat voor de klant op dat moment nodig heeft.

De yoga sessie zal altijd plaats vinden op een prettige en rustige plek, waar jij/ jullie je harmonie en balans kunt hervinden. Wij hebben verschillende stranden en locaties waar we de sessies aanbieden en daarnaast kan de les ook bij jullie villa plaats vinden.

Mocht je yoga sessie willen boeken, dan kan je dat doen door op de link hieronder te klikken. Wil je eerst je wensen bespreken. Stuur dan een whatsapp naar +31619039961 of email naar info@yoga-mindfulness-ibiza.com. Of KLIK HIER om naar het contact formulier te gaan. 

Boek een privé yoga sessie op locatie
inner change retreats ibiza