Ibiza retreat center

Rapid Transformation Sessions

Wij bieden verschillende no nonsens therapieën aan die allen gericht zijn op emotionele integratie en het herprogrammeren van je onderbewustzijn. De focus ligt op het volledig en liefdevol integreren van emoties en het erkennen en herkennen van gedachtepatronen die je vrijheid en groei in de weg staan.

Wij maken hier o.a. gebruik van twee unieke en effectieve subconscious change methoden namelijk; Emotional Integration Therapy & Hypnose

Ontdoe je van pijn uit je jeugd, relatieproblemen, ongezonde patronen, blokkades, depressie, laag zelfvertrouwen en burn out

Emotional Integration Therapy (EIT)
Dit is een zeer krachtige methode om je te ontdoen van onverwerkte spanningen en emoties en het verleden te verwerken en te transformeren naar wijsheid, kracht en liefde.

EIT is een zeer unieke healing methode waarbij we coaching, verbonden ademhaling combineren met lichaamswerk, pressure point massage en het hardop uitspreken van onverwerkte gedachten en overtuigingen om zo energie te ontladen en jezelf te bevrijden van de last van het verleden.

Je investering 250 euro voor een sessie van 2 uur

Door de high impact van deze sessie zal je aan 1 tot max 3 sessies voldoende hebben om een grote shift te maken in je leven.
Let op tijdens de retreats worden er geen lessen, massages en workshops gegevenkijk hier voor de data

Rapid Transformation Sessions
Boek een sessie

Vul bij notities jouw vakantie adres en datum in.
Het tijdstip gaat in overleg