Reviews Retreats

“De zachtheid van Jasmine en Katja zorgen ervoor dat je mooi kan landen en in jouw proces durft te stappen. Een heel leuk programma op een toplocatie. ”

Eve

“De Inner Change Retreat heeft me letterlijk gered na een lang jaar COVID.  Toen ik naar de retraite kwam, was ik bang, overweldigd door het dagelijkse leven en mijn negatieve gedachten.  Na een week kan ik zeggen dat ik de beste versie van mezelf ben.  Ik vond weer mijn vreugde en omarm het leven op een veel positievere manier.  De Kundalini-yoga die Jasmine beoefende en de mindfulness-oefeningen hielpen me om me weer levend in mijn lichaam te voelen.  Je haalt veel meer uit deze retraite dan alleen yoga en een strandvakantie als je jezelf 100% geeft.  De villa is prachtig en de vegetarische gerechten waren ook geweldig.  Bedankt Jasmine, Mirjam en Diana voor het inspireren van mij en anderen om buiten onze comfortzone te gaan.”

Veel liefde,

Oliva

Graag wil ik jullie nogmaals een voor een bedanken voor de voorbije week. Jullie hebben me meegenomen op een reis naar mezelf. Het was een spannende, intense, confronterende en inspirerende trip. Het was zo mooi net hoe het moest zijn en voelen. Het was voor mij exact wat ik nu nodig had in mijn leven.

Het is naast mijn kinderen het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb of ooit gekregen heb. Ik neem het mee voor de rest van mijn leven.
Ik de reis straks alleen verder. Ik wil verder blijven groeien en dichter en dichter bij mezelf komen, bij de krachtige vrije versie van mezelf, die beslissingen neemt en dingen doet in het dagelijkse jachtige leven vanuit mijn gevoel en met heel veel self love.

Believe in yourself! Warme groetjes vanuit mijn hart.
Patricia

“Wat een ervaring! Heel dankbaar dat ik dit retreat mocht meemaken en ervaren. Jasmine en Katja zijn zeer vakkundig en de hele week op deze fantastische locatie met de uitmuntende kok Abi was een feestje! De beste investering in mijzelf tot nu toe.
Top! Liefs
Sylvana

“Bedankt voor de bijzondere week. Ik heb veel van Jasmine en Katja geleerd en ontzettend genoten van de villa, de omgeving en het heerlijke eten. Jullie warmte en deskundigheid zorgt voor openheid en een gevoel van veiligheid binnen de groep. Namaste, ”
Paola

Ik ben gekomen om rust in mezelf te vinden. Maar het is veel meer dan dat! Je leert jezelf beter kennen.
Door mediteren en yoga en ervaringen van anderen te delen. Stiltes waren niet echt voor mij. Ik ben een opgewekte positieveling met veel energie en knuffelgehalte.

Dus voor mij was het een straf niet praten en geen oogcontact. Heb daar wel mezelf beter leren kennen (positief)! Ik ga met een goed gevoel en energie terug naar huis. Bedankt!

Sam Hanssen (30 jaar)
Loungebar eigenaar (onderneemster)

Wat een adembenemende retreat op Ibiza heb ik achter de rug. Een heerlijke plek, geweldige yoga-, meditatie- en mindfulness sessies, een super fijne en kleine groep mensen, geweldig verzorgde gezonde maaltijden om je vingers bij af te likken en nu na een week thuis nog steeds veel meer rust in mijn bol….gun het jezelf…gewoon omdat je het waard bent.

Bij mij smaakt het naar meer, het geeft zoveel inzichten als je alles even loslaat!

Bedankt Jasmine en Katja, jullie zijn geweldig!

Liefs
Jacqueline

Wat een energie! De groep was fantastisch. En wat bijzonder dat yoga zoveel los kan maken. Lichaam en geest zijn echt één. Jasmine heeft een schat aan kennis en ervaring. Ze weet precies waar ze over praat. Om weer in contact te komen met je gevoelens is dit Retreat een cadeau aan jezelf.

Gea Ooteman-Weel (28 jaar)
Voedingscoach & creatief

Boek een retreat op Ibiza

In oktober ben ik een week op Ibiza geweest om deel te nemen aan de Inner Change Retreat. Het grootste cadeau wat ik mezelf ooit heb kunnen geven!

Het is voor mij een life changing event geworden. Wat heb ik veel geleerd! De yoga lessen waren geweldig, ontzettend professioneel begeleid door Jasmine en ondanks dat ik al behoorlijk wat yoga in Nederland volg, heb ik kennis mogen maken met diverse yogastijlen.

Voor mij waren de meditatie sessies nieuw, ik wist niet wat ik ervan zou vinden. Door de goede begeleiding, stap voor stap met gedegen achtergrond informatie, heb ik mogen ervaren hoe fijn mediteren is en hoeveel kracht er in jezelf zit.

Katja en Jasmine zijn warme, lieve en professionele dames en zij hebben deze week zo bijzonder gemaakt. Ik ging naar huis met nieuw opgebouwde energie, veel liefde voor en vertrouwen in mezelf en een goed plan voor de toekomst. Wat een week! En wat een geweldige locatie… Dank voor alles, dit ga ik nooit vergeten.

Denise Last- Van den Hooven

“Wat een mooie vrouwen zijn Katja en Jasmine, beide op hun eigen manier. De energie die ze beiden uitstralen is al heel inspirerend.

Daarnaast geven de yoga, meditatie en huiswerk oefeningen en persoonlijke sessies ontzettend veel inspiratie.
Met de deelnemers onderling creëerden we een fijne sfeer en iedereen keek de laatste dagen een stuk ontspannender, helderder en stralender uit zijn/haar ogen.

Dank jullie wel mooie vrouwen! X ”
Mare

“Een retreat waaraan alles klopt. Het programma is ontzettend slim en deskundig opgebouwd, elk onderdeel heeft zijn functie.

Je krijgt allerlei verschillende handvatten om je verder te helpen. En dit alles in een fantastische villa met geweldig vegetarisch eten.

Een enorme aanrader voor iedereen die wat tijd voor zichzelf wil nemen, ook als je, zoals ik, helemaal niet zo spiritueel bent aangelegd! ”
Willemijn (41 jaar)

“Een heel bijzonder mooie warme week mogen deelnemen aan het Yoga en Mindfulness retreat van afgelopen Juli.
Yoga, mindfulness, stilte, meditaties, mantra’s, klank en dans maar ook natuurwandelingen, strand, trommelaars, marktjes, gesprekken, nieuwe vriendschappen en plezier! De op-en afbouw van de week, de dagelijkse invulling en de mogelijkheden om in persoonlijke sessies één op één te werken aan jezelf, alles klopte gewoon..

Inner change – er is vanbinnen in een korte tijd heel veel gebeurd…
Door stilte dagen en gerichte loslaat (adem)oefeningen toe te passen in combinatie met bewustwording, (weer) voelen van je lijf, gewoon Zijn en ‘ademen’..
Kom je tot de kern van je diepste wezen wie je werkelijk bent. De stilte, de ruimte die je dan ervaart verandert je blik op de wereld voorgoed!

Ik ben nu echt compleet en heel en heb afgelopen week zelf steeds meer richting gekregen hoe ik mijn levensmissie kan gaan vormgeven, anderen bij bewustwording en persoonlijk transformatie proces te gaan helpen als holistisch lifestylecoach. Ik ben Dankbaar!

Volgend jaar weer en dan nóg langer in stilte en meditatie… en daarna mee naar India !?!

Heel veel Liefde, Gezondheid en Plezier bij alles wat jullie doen!
Dikke XXX
Connie

Het was heerlijk! Heb genoten van een supermooie week op toplocatie met hele mooie mensen. De stilte dag was echt thuiskomen bij mezelf. Het eten was verrukkelijk en wil dat graag thuis voortzetten.

Ga de yoga thuis beoefenen, helaas zonde de prettige begeleiding van Jasmine. Ben weer helemaal opgeladen en ga nu weer lekker mijn vrijheid tegemoet!

Wendy Heykens (54 jaar)

Meld je aan voor yoga lessen op Ibiza