INNER CHANGE Love Yourself RETREAT

Verrijk je leven en Find the joY OF LIVING!

Wij helpen je minder te denken en meer te voelen en vooral meer te ZIJN!

Onze Love Yourself retreats bieden een unieke combinatie van yoga, mindfulness, diep innerlijke werk, luxe, plezier, verbinding en ontspanning! Al onze inner change retreats zijn van hoge kwaliteit, diepgaand & spiritueel als ook ook praktisch & down to earth!

Ruim in 7 dagen oude ballast op en groei naar meer zelfliefde, vervulling, zingeving en verbinding!

De love yourself retreats bestaan uit een combinatie van;

 • Yoga & Mindfulness: De dagelijkse yoga en mindfulness sessies helpen om stress te verminderen, balans te herstellen en innerlijke rust te vinden.
 • Ademwerk: Laat oude spanning los tijdens onze transformerende verbonden adem sessies
 • Visualisatie/ Hypnose: Herprogrammeer je onderbewustzijn met geleide visualisaties
 • Coaching: Dagelijkse coach vragen die jou helpen inzicht te krijgen in jezelf en in wat je wilt
 • Meditatie: Kom in verbinding komt met jouw diepste kern en intuïtie.
 • Familieopstelling: Ontdek hoe jouw familie van herkomst invloed heeft op je huidige (denk)patronen
 • Wandelingen in de Natuur: Laat je betoveren door de ongerepte natuur van Ibiza tijdens onze wandelingen. Verbind je met de aarde, vind inspiratie en verdiep je innerlijke groei terwijl je de adembenemende omgeving verkent.
 • Stilte: De stilte biedt een unieke kans om te reflecteren, te verwerken en de verbinding met jezelf te verdiepen.
 • Privésessies voor persoonlijke verdieping: Onze ervaren en gecertificeerde coaches staan tot je beschikking voor persoonlijke sessies die je helpen bij loslaten, verbinden en helen en het ontdekken van jouw diepste potentieel. Dit is jouw moment om te groeien en bloeien.
 • Gezonde Voeding: Geniet van heerlijke voedzame en vegetarische maaltijden die zijn ontworpen om je lichaam te voeden en je energie te verhogen. 
Boek een retreat
Inner Change Love Yourself Retreat
Find Your Soul Purpose Retreat

Wat krijg je voor je investering?

 • Verblijf in luxe privé villa op Ibiza
 • Een Life Changing programma
 • 6 x Dagelijks yoga en mindfulness
 • 6 x Luxe accommodatie met badkamer ensuite
 • 6 x Ochtend snack
 • 6 x Vegetarische brunch
 • 5 x Middag snack
 • 5 x Vegetarisch diner
 • 5 x Groep coaching
 • 1 x Zen Power sessie met gastdocente/ of ochtend wandeling
 • 4 x Middag Workshops met o.a. –  Verbonden ademwerk, Stilte Wandeling, Ecstatic Dance, Mindfulness, Familieopstelling, Yoga Nidra, Loslaat Ritueel es Vedra, Mindset oefeningen
 • 1 x Stilte Dag
 • 1 x Loslaat ritueel es Vedra
 • 1 x Inner child visualisatie
 • Verblijf met gelijkgestemden
 • Dagelijks mogelijkheid tot gebruik sauna
 • Gevarieerd aanbod aan privé sessies. Deze zijn optioneel bij te boeken

WAT GAAT HET JOU OPLEVEREN?

Onze Love yourself retreats bieden een unieke kans om aan jezelf te werken en te groeien op een positieve manier. Het helpt je veranderingen in je leven te bewerkstelligen, in een luxe, ondersteunende, stimulerende en natuurlijke omgeving.

Het is een investering in jezelf en in je welzijn en zal je veel positieve resultaten opleveren bij verschillende aspecten van je leven.

 • Diepgaande Transformatie: Als je op zoek bent naar een diepgaande verandering in je leven, biedt een love yourself retreat Ibiza een geconcentreerde en ondersteunende omgeving voor persoonlijke groei en transformatie.
 • Zelfontdekking: Onze retreats moedigen zelfreflectie en zelfonderzoek aan, waardoor je dieper inzicht krijgt in wie je bent, wat je wilt en wat je belemmert.
 • Stressvermindering: Als je gestrest bent of op zoek bent naar manieren om stress te verminderen, bieden onze retreats op Ibiza ontspanningstechnieken en activiteiten om innerlijke rust te vinden.
 • Emotionele Heling: Voor mensen die emotionele uitdagingen ervaren, bieden retreats een veilige ruimte voor heling en groei, met de ondersteuning van ervaren professionals.
 • Gemeenschap: Het deelnemen aan een retreat geeft je de kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en relaties op te bouwen met anderen die streven naar persoonlijke groei en welzijn.
 • Persoonlijke Groei en Ontwikkeling: Inner Change Retreats bieden een scala aan workshops, activiteiten en hulpmiddelen die gericht zijn op het helpen ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het verbeteren van je algehele welzijn.
 • Natuur en Omgeving: Als je van de natuur houdt, bieden onze retreats een prachtige omgeving die rust en inspiratie biedt, wat kan bijdragen aan je innerlijke transformatie.
 • Tijd voor Jezelf: Een Retreat geeft je de gelegenheid om even los te koppelen van de dagelijkse sleur en je volledig te concentreren op jezelf en je welzijn.
 • Levenslange Tools: Je zult waardevolle tools en inzichten opdoen die je kunt blijven gebruiken in je dagelijks leven, ook nadat het retreat is afgelopen.
 • Levensvervulling: Voor velen leidt de deelname aan een Inner Change Retreat tot een dieper gevoel van vervulling, betekenis en tevredenheid in het leven.

Data 2024

INNER CHANGE RETREAT; LOVE YOURSELF

20-26 april
18-24 mei
15-21 juni
Nieuw zomer retreat 27 juli-2 augustus

Dagprogramma

8.00 Gewekt door de bel
08.15Ochtend snack in Stilte
09.00Self Practise/ Journaling Yoga Shala in stilte
09.15-10.45Yoga en Meditatie / Visualisatie
11.30Brunch
13.00-17.00Vrije tijd
17.30Middag snack
17.00-19.00Workshop; Adem werk, Familieopstellingen, Loslaat Ritueel es Vedra, Stilte wandeling
19.30Diner
20.30Vrij voor eigen invulling of een optioneel licht avond programma zoals wandeling, yoga nidra, tarot kaarten leggen of moodboards maken of sauna avond

Praktische aanvulling

Welkom op de aankomst dag vanaf 16 uur!
Het retreat loopt de laatste dag om 13 uur af. Je kunt tot 17 uur in d villa blijven.

Op maandag hebben we een stilte dag waarbij we een ontspannend middag programma hebben en in de avond een stilte wandeling met daarna een duik in de zee.

Woensdag is een vrije middag. Die dag kan je uit eten gaan met een aantal deelnemers en ook zal er eten verzorgd worden in de villa voor diegene die in de villa willen blijven.

Overdag is de Hippymarkt in Punta Arabi en in de avond is het mogelijk om naar Namaste te gaan in Las Dalias.

Meld je nu aan voor een retreat en ontvang een gratis overnachting twv 90 euro!
Inner Change Retreats Ibiza f3

Hoeveel kost deze investering in jezelf?

Een retreat is een kostbaar geschenk aan jezelf! Het is een investering in jouw eigen welzijn die zich ruimschoots terugbetaald!
Vanaf slechts 1695,- euro kun je deelnemen! Dit bedrag omvat het volledig verzorgde 7-daagse programma, luxe accommodatie in een prive villa op Ibiza, heerlijke maaltijden, workshops en uitstapjes.

Wist je dat?

 • Veel werkgevers retreats vergoeden vanuit het opleidingsbudget? 
 • Betaal je zelf, dan kun je deze kosten incl btw als scholingskosten aftrekken bij de belastingdienst
 • De kosten zijn voor zelfstandige ondernemers bij de belastingdienst aftrekbaar als scholingskosten

Wil je graag deelnemen aan de retreat, maar is een eenmalige betaling niet haalbaar voor jou? Informeer dan naar de opties voor gespreide en alternatieve betaling.

Betaal een aanbetaling van € 500.- en het restbedrag 8 weken voor aanvang van het Ibiza.

Natura 2 persoon gedeelde cottage€ 1695,-
Amante 3 pers luxe gedeelde kamer met jacuzzi  € 1995,-
Gedeelde kamer met badkamer (2personen) Zen, Bella Vista of Tarida€ 2195,-
Silencia – Privé cottage (1 persoon) € 2495,-
Diamante – Privé kamer (1 persoon)   € 2795,-

 

Bekijk de kamers

Alle prijzen zijn inclusief BTW

* We hebben beperkte beschikbaarheid voor privé verblijf. Mocht deze niet meer beschikbaar zijn op de site? Stuur dan een WhatsApp voor mogelijkheden.

Wat is niet inbegrepen in de prijs?

Vliegticket
Verzekeringen
Transfer naar de villa. Wij regelen een transfer zodat je onbezorgd naar de villa kunt komen. Kosten 50 euro
1 x Diner buiten de villa op de vrije middag (optioneel)

Of boek een Find Your Soul Purpose Retreat

GOOGLE reviews

Linda Bakker
Linda Bakker
2023-10-17
Heerlijke week gehad op Ibiza! Ik had geen enkele ervaring met retrait en dacht stap uit mijn comfortzone en doe het gewoon! Heb er geen moment spijt van gehad! Jasmine en haar team doen er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Het is een prachtige en rustgevende plek om tot jezelf te komen. Het progamma is een goede afwisseling van intensief met jezelf bezig zijn en ontspanning. En daarnaast niet te vergeten het heerlijke eten bereid door Vera, ik ben zelf niet veganistisch maar heb vlees geen moment gemist deze week. Ik ben er nog niet maar de eerste stappen zijn gezet! Bij twijfel zeg ik gewoon doen! Het is een cadeau voor jezelf!
Ramona Aitatus
Ramona Aitatus
2023-10-17
Een heerlijke mooie innerlijke reis en Kado voor mezelf, locatie, natuur, eten, het fijne, professioneel team die een groep mensen weet mee te voeren naar een spiegeling van de ziel om een meer heldere blik te krijgen in waar je staat, maar zeker ook heen wil.🧘🏽‍♀️🙏🏽🧘🏽‍♀️ een aanrader
Danielle Hoegee
Danielle Hoegee
2023-10-13
Wat een mooi retreat is het! Een cadeau voor jezelf! Mooi opgebouwd en begeleid door Jasmine en haar crew.
brigitte pompe
brigitte pompe
2023-10-13
Een fantastische ervaring een reis naar binnen , super georganiseerd op een heerlijke plek , super team met prachtige vrouwen die heel veel losmaakte bij mij . Intensieve yoga en Mindfulness een ervaring in het leven die ik iedereen gun !!! 🫶🧘‍♀️🙏🏽🍀 een cadeau voor mijn leven🍀
Connie Van Eijbergen
Connie Van Eijbergen
2023-10-13
Fantastisch!! Als je ècht bereid bent om je Inner Change aan te gaan is dit de beste retreatweek die je jezelf kunt gunnen. De opbouw van het programma, de mooie locatie, het heerlijke eten en het fijne team van mensen! Xxx
lonneke marks
lonneke marks
2023-10-13
Een prachtige ervaring. Mooie locatie, fantastische ervaren teachers, lekker en gezond eten. Voor iedereen een aanrader die dichterbij zichzelf wil komen, verstillen en het mooie van het leven wil ervaren.
Linda Vlug
Linda Vlug
2023-10-13
Een heerlijke week waar je helemaal tot jezelf kan komen! Rust, ontspanning,Yoga, midfullness, ademsesies, liefde en heerlijk gezonde voeding maken de week compleet ♡
Marieke Lust
Marieke Lust
2023-10-13
Een kado aan jezelf! Prachtige week, op een geweldige plek met mooie mensen ❤ Bedankt team jullie waren fantastisch!
Helga Kreft
Helga Kreft
2023-10-13
Een fantastische week gehad bij Jasmine, Katja, Connie en Vera ! Het retreat is op een geweldige plek midden in de natuur. Aanrader!!!!!
Josita Van der mark
Josita Van der mark
2023-09-30
2e keer deelgenomen aan deze retreat en een waardevolle aanvulling in mijn leven. Ik gun ieder mens deze ervaring.