header yoga ibiza yoga 1500x600 retreat ibiza

Mindfulness ibiza

Kom in balans

Yoga Mindfulness Ibiza helpt mensen de mindfulness methode stap voor stap eigen te maken. Wij bieden verschillende mindfulness retreats op prachtige locaties in Ibiza aan, mindfulness introductie cursussen en privé sessies op locatie. Daarnaast worden er wekelijks yoga mindfulness groepslessen gegeven.

Check de agenda voor het huidige yoga mindfulness retraite aanbod. Of neem contact op voor het creëren van je eigen retreat op Ibiza.

Mindfulness traint de geest in het NU aanwezig te zijn, aandacht te schenken aan wat je in het nu ervaart en daar met een liefdevolle blik naar te kijken. Het verminderd piekeren, onnodig denken, stress en fysieke spanningen. Minder stress en spanningen zorgt voor een verbeterd welzijn en verhoogd levensgeluk.

Veel mensen hebben last van hun gedachten. Ze zitten veel in hun hoofd. Ze maken zich zorgen over de toekomst en denken veel terug aan het verleden. Denken gebeurt grotendeels onbewust. Hierdoor leven we vanuit de automatische piloot en worden we geleefd door onze gedachten. Mindfulness leert dit patroon te doorbreken en bewuster in het leven te staan. Door mindfulness te leren en dagelijks te beoefenen leer je zelf het stuur van je leven in handen nemen.

 

boek een retreat

Komende retreats 2023 op Ibiza

Bewust en liefdevol

Mindfulness oefeningen zijn heel eenvoudig te leren. Wat mindfulness je leert is bewust en liefdevol aandacht te schenken aan je zintuiglijke ervaringen in het moment; je ademhaling, fysieke sensaties, emoties, geluiden, gedachten, geuren etc. Het leert je te ontspannen in het Zijn.

In het dagelijkse leven kan mindfulness je helpen te aarden en te genieten van de kleine dingen in het leven. Als je mindfulness eenmaal eigen hebt gemaakt, dan kun je het geleerde makkelijk in het leven integreren. Bij onze Ibiza retreats leren wij je mindfulness stap voor stap. Wij leren jou daarbij hoe je baat kunt hebben bij mindfulness en hoe je het toe kunt passen in je dagelijkse leven.

Eerdere ervaring met meditatie en mindfulness is niet vereist.

Kijk in de Agenda voor komende retreats op Ibiza of neem contact met ons op voor privé sessies online of op Ibiza of groepscursussen online of op Ibiza

Beleef Mindfulness at Ibiza !

Aanmeldformulier hier

SOME Reviews

Deze retraite is een prachtig geschenk voor jezelf. Het is een perfecte combinatie van
enerzijds heerlijk in de watten worden gelegd in een prachtige villa met heerlijk eten en anderzijds is het een programma
met zoveel diepgang.
In een veilige een warme omgeving leer je jezelf beter kennen en krijg je inzichten waar je in je verdere leven veel aan zult hebben.

Anoniem

Lieve Jasmine en Mirjam. Ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken voor wat jullie mij gegeven hebben. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het is veel meer
dan ik had kunnen hopen.
Ik ben een nieuw persoon geworden.
Heel erg bedankt en tot ziens want
ik kom zeker terug!

Liefs Yvette

Echt een cadeau aan mijzelf. Heel fijn team en heel veel geleerd over mijzelf.
Door dit retreat ben ik tot inzicht gekomen hoe ik liever en zachter kan zijn naar mijzelf. Ik wens iedereen zo’n week toe.

Lieve groetjes Juani