Emotional Integration Therapy

Emotional Integration Therapy

Yoga mindfulness Ibiza biedt verschillende therapieën aan die helpen bij verwerking en innerlijke groei. Veel mensen houden zich (onbewust) vast aan oude onverwerkte gedachten en emoties. Dit heeft invloed op je levensgeluk, gezondheid en welzijn. Sessies zijn te boeken tijdens een yoga retreat, maar ook privé. Bij onze Ibiza yoga retreats noemen wij deze therapie sessies soulcoaching, omdat ze je terug brengen naar je essentie.

Wij bieden verschillende no nonsens therapieën aan die allen gericht zijn op emotionele integratie. Het gaat hierbij om het volledig en liefdevol beleven van emoties en het erkennen en herkennen van gedachtepatronen die je vrijheid en groei in de weg staan. Wij maken hier o.a. gebruik van biodynamisch adem werk, verbale expressie, lichaamswerk, actieve hypnose, healing en voice dialogue.

Bij Emotional Integration Therapy gaat het over het volgende principe;
“The way through is the way out.”

Alle therapeutische methoden die wij aanbieden hebben hun wortels in de reguliere psychologie. Sommige methodieken zijn meer lichaamsgericht, anderen richten zich meer op (onbewuste) gedachtepatronen. De methode die wij in een bepaalde situatie toepassen is afhankelijk van de hulpvraag van de klant en wordt ter plekke bepaald.

boek een retreat

some reviews

“Wat een mooie vrouwen zijn Katja en Jasmine, beide op hun eigen manier. De energie die ze beiden uitstralen is al heel inspirerend.

Daarnaast geven de yoga, meditatie en huiswerk oefeningen en persoonlijke sessies ontzettend veel inspiratie.

Met de deelnemers onderling creëerden we een fijne sfeer en iedereen keek de laatste dagen een stuk ontspannender, helderder en stralender uit zijn/haar ogen.

Dank jullie wel mooie vrouwen! X ”

Mare

“Bedankt voor de bijzondere week.
Ik heb veel van Jasmine en Katja geleerd en ontzettend genoten van de villa, de omgeving en het heerlijke eten.

Jullie warmte en deskundigheid zorgt voor openheid en een gevoel van veiligheid binnen de groep. Namaste, ”

Paola

Graag wil ik jullie nogmaals een voor een bedanken voor de voorbije week. Jullie hebben me meegenomen op een reis naar mezelf. Het was een spannende, intense, confronterende en inspirerende trip. Het was zo mooi net hoe het moest zijn en voelen. Het was voor mij exact wat ik nu nodig had in mijn leven.

Het is naast mijn kinderen het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb of ooit gekregen heb. Ik neem het mee voor de rest van mijn leven.
Ik de reis straks alleen verder. Ik wil verder blijven groeien en dichter en dichter bij mezelf komen, bij de krachtige vrije versie van mezelf, die beslissingen neemt en dingen doet in het dagelijkse jachtige leven vanuit mijn gevoel en met heel veel self love.

Believe in yourself! Warme groetjes vanuit mijn hart.

Patricia