Biodynamic Breath Sessies

Biodynamic Breath Sessies Online/ of op Ibiza Access your inner power and break through whatever holds you back!

Biodynamic Breath is een krachtige doch eenvoudige methode om in contact te komen met je innerlijke kracht, intuïtie en hart. Het opent de deur naar meer helderheid en bewustzijn. Door een open, verbonden en bewuste ademhaling kom je in een hoger niveau van bewustzijn en nodigt het daarmee vastgezette emoties, spanningen, patronen en overtuigingen uit om te integreren, accepteren en transformeren. Zo verander je de relatie met jezelf en maak je de weg vrij om steeds meer verbinding te ervaren met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. Door de diepe verbonden ademhaling vrij in en uit te laten stromen ontstaat er ruimte voor liefde, kracht, vreugde, inspiratie en wijsheid. Daarnaast versterkt het je immuun systeem en zorgt het voor een optimale interne energie doorstroming.

Wanneer je op Ibiza bent dan kan je een sessie persoonlijk bij mij boeken stuur mij een Whats App of mail

Je kan vanuit huis deelnemen aan online Biodynamic Breath sessies. De sessies worden gegeven via ZOOM. Deze wekelijkse sessies worden in groepsverband gegeven. Dat kan verstekend werken, juist door de herkenning en de energie van de groep. Echter mogelijk voel je dat je extra aandacht nodig hebt bij je proces. Vraag dan gerust een privé sessie aan via het contactformulier.

Bodynamisch adem werk zorgt voor;
• Meer (zelf)liefde/ acceptatie
• Ontwaak je innerlijke kracht
• Doorbreek oude (denk) patronen en leef voluit
• Oude emoties verwerken en transformeren
• Positieve verandering van je staat van bewustzijn
• Ervaar rust, ruimte en diepe ontspanning
• Van hoofd naar hart

Biodynamic Breath verloop sessie
Aan het begin van de sessie wordt er een korte inleiding over de techniek en achterliggende gedachte van Biodynamic Breath gegeven. Ook kun je dan een intentie voor jezelf zetten om meer focus te houden tijdens het ademhalen. Vervolgens gaan we kort fysieke oefeningen doen en ga je onder begeleiding en met muziek 45 minuten verbonden ademen, met daarna een ontspanning van 15 minuten. Na de sessie is er ruimte om je ervaringen te delen. Je doet de adem sessie liggend. Je kunt dus vanaf je bed mee doen.

Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Doe alleen mee als je rustig ergens kunt liggen, dus niet als je in beweging bent. Na de sessie gaat het integratie proces door. Hou er rekening mee dat je de dagen na de sessie gevoeliger kunt zijn. Neem de rust en ruimte die je nodig hebt om de sessie optimaal te integreren.

Wanneer Elke woensdag 10 – 11.30 uur Mogelijk komt er nog een dag in de avond bij. Geef even aan als je daar interesse in zou hebben.

Aanmelden

Je meldt je gemakkelijk aan door je gegevens in te vullen op het contact formulier; Lets Breathe Together. Vul hierbij je whatsapp nummer en naam in. Ook kun je zelf je whatsapp nummer mailen of appen naar; info@yoga-mindfulness-ibiza.com of +31619039961 Vervolgens wordt je toegevoegd aan de groepsapp.

Na aanmelding ontvang je een link met de toegangscode voor ZOOM. Het is belangrijk dat je voor de sessie ZOOM installeert op je computer of mobiel. Mocht je nu niet kunnen, maar graag willen deelnemen op een ander moment? Meld je dan alsnog aan. Je zult namelijk wekelijks een nieuwe ZOOM uitnodiging ontvangen via de app. Zo kun je elke week opnieuw kiezen om deel te nemen.

Of boek een Emotional Integration Therapy

aanmelden retreat

Komende retreats 2023 op Ibiza

 

Aanmeld formulier

Corpse pose group
agenda yoga mindfulness ibiza 1
bio-dynamische-breath-12